Recensies

Dankbaar voor deze woorden

Met veel liefde deel ik de geluksmomenten van de mensen waar ik mee heb gewerkt en wat zij hebben mogen ervaren. 

Eerlijk, leef jij in lijn met wie jij bent?

Marjolein is een warme, liefdevolle en sterke vrouw met veel levenservaring die mij heeft laten zien wat mijn weg naar geluk is. Ik heb geleerd dat geluk niet altijd een piek van blijdschap en avontuur is maar geluk juist in de kleine dingen zit.

Ik gun iedereen een Marjolein, voor mij was zij iemand waar ik op terug kon vallen als het even niet ging. En nu kan ik het zelf!

Larissa

Ik kwam erachter dat ik de verbinding met mezelf niet voldoende had en veel afstemde op het gevoel/wensen van anderen. Vond het heel moeilijk om voor mezelf te kiezen en wist soms niet meer wat ik nu fijn vond. In een geluksgesprek bleek dat veel van mijn gedrag en bestaande patronen vanuit niet verwerkte kind ervaringen kwamen. Ik mocht mijn eigen innerlijk kind troosten en liefhebben en dus mezelf. Dit was voor mij een openbaring en bewustwording waardoor ik vastbesloten was het traject in te gaan. 

Het resultaat van dit traject is dat ik mijn eigen innerlijk kind heb mogen troosten en liefhebben, beter me grenzen kan aangeven en beter weet wat ik voel. Sowieso is de verbinding met mijn emoties heel veel beter geworden. Ik heb geleerd om voor mezelf te kiezen. Het is hiermee niet voor altijd klaar en heeft aandacht nodig. Soms val ik nog terug oude patronen. Maar het feit dat ik dit nu weet is heel waardevol en helpt me om weer krachtig te worden en bij mezelf te blijven. 

Het traject is een aanrader, omdat het veel inzicht geeft in jezelf en waarom je doet wat je doet, soms dit zelf door te hebben. Vanuit dit inzicht kun je groeien en in verbinding komen met jezelf en dus echt jouw leven gaan volgen. Ik vond het heel fijn. Je stelt goede en soms moeilijke (kritische) vragen zonder oordelend te zijn, waardoor ik los kwam. Houdt goede spiegels voor. Ik voelde me erg op mijn gemak. Iets wat ik heel eng vond was het afdalen naar mezelf en dat lukte bij jou heel goed. Ook geef je af en toe feedback/ervaringen uit je eigen leven wat heel fijn is.

Johan

Wat ben ik blij dat Marjolein een stukje met me mee heeft gelopen langs mijn levenspad. Ze heeft me bewust gemaakt van eerdere keuzes die ik gemaakt heb, maar ook van dingen waar ik zelf geen controle over had, die toch grote impact hadden in mijn leven.

Ik vond het bijzonder prettig dat ze je zelf laat ontdekken wat er bij je speelt, en dat ze niet als navigator werkt, maar je vrij laat in je te kiezen wegen. Ze blijft langs de zijlijn met je mee lopen zodat je samen kan reflecteren en zo je paden kan kiezen. Ik heb op die manier een aantal andere afslagen genomen die ik zonder haar zeker niet had gevonden!

Ik wandel vrolijk verder, en wie weet kruizen onze paden elkaar nog eens….

Heidi

Het was lastig voor mij om te kunnen genieten in het moment. Ik wist dat ik wat wou veranderen, maar wist niet hoe. Ik had alles wat mijn hartje kon wensen, maar was nog steeds niet blij. Ik was zoekende.

Marjolein heeft me geholpen door te luisteren. Ik voelde telkens weer dat ik mocht zijn wie ik ben (vertrouwd gevoel). Je hebt mij laten inzien dat ik goed genoeg ben. Ik heb inzicht gekregen in bepaalde patronen en hoe ik gevormd ben door mijn verleden. 

Nu voel ik me blij, leef vanuit mijn hart en doe wat ik leuk vind. Ik laat mij niet meer beïnvloeden door wat een ander vindt. 

Ik gun iedereen een traject bij Marjolein. Het gevoel te mogen zijn wie je bent, is thuiskomen. De inzichten die ik heb gekregen, zijn lifechanging. 

Inez

Midden in het gesprek zegt Marjolein opeens “ga eens staan en voel waar je lichaam aandacht vraagt”. Ze is zo helder in haar voelen en weten. Echt een hele fijne coach om regelmatig het gesprek mee aan te gaan.

Stephanie

Lieve Marjolein, ontzettend bedankt voor het lenen van dit inzichtgevende boekjes. In combinatie met de oliën is dit voor mij weer een stap in de goede richting als het gaat om leven in verbinding met mijzelf. Het is goed & fijn dat onze paden elkaar kruisten. 

Eve

Marjolein leerde mij dat als ik wat voelde in mijn lichaam dat dit een reactie ergens op was. Ook kwam hierbij aan bod om beter naar mezelf te luisteren en mijn gevoelens niet meer te negeren.

Inge

Als je iemand in beweging krijgt met de juiste woorden binnen een uur.. dan moet je wel voor jezelf beginnen. Er is een vlammetje aangewakkerd. Deze was echt even goed gedoofd. Mooi mens ben je! Dank voor de vlam!

Margriet

Ik zou iedereen een traject bij Marjolein gunnen. Het gevoel te mogen zijn wie je bent, is thuiskomen. De inzichten die ik heb gekregen zijn lifechanging.

Inez

Gezondheid is niet te koop
Wel kunnen we er (preventief) in investeren door goed voor ons zelf te zorgen op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak

Meer geluk ervaren in jouw leven? Kom bij me op de lijn.

Pak vandaag nog die kans op meer geluk in jouw leven. Plan hier een moment dat voor jou past.

Wil je even wat vragen of vind je bellen fijner, ik ben bereikbaar op: +31610314866

Heb je een vraag of is er iets niet duidelijk, stuur me gerust een email: info@marjol-n.nl